A zsenge spenót számomra a tavasz egyik fénypontja. Tudom, a szárazgatás kicsit unalmas, de szerintem nagyon megéri, és kárpótlásul onnantól kezdve pár perc alatt elkészül. Próbáljátok ki sokféle ételben, egyszerűen fokhagymával párolva is tökéletes köret, de levesnek, felfújtnak, currysen, rakottnak is kiváló. Ez a leves egy meleg
tavaszi napon ideális nyitánya lehet az étkezésnek.
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 2
személyre:1 csomó újhagyma, zöld részével együtt felkarikázva
1 ek. vaj (vagy egyéb zsiradék, akár olíva olaj)
20 dkg friss zsenge spenót, leszárazva, apróra vagdosva
só, frissen őrölt bors
¼ tk. őrölt kurkuma
egy-két reszelésnyi friss szerecsendió
2 db kemény tojás, hámozva, hosszában félbe vágva
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése