2014. április 14., hétfő

Szivárvány saláta


Egy jó saláta megunhatatlan és verhetetlen étek. Ilyenkor tavasszal meg különösen akaródzik már salátát enni főételnek. Nagyon szeretem a színek kavalkádját a tányéron. Sok-sok íz és textúra vegyül itt szépen egymással, minden falat egy élmény.

Hozzávalók 2 személyre:
40 dkg csirkemell filé, felkockázva
1 ek. kókuszzsír
só, bors
csili
oregánó
8 dkg vegyes zöldsaláta keverék
2 ek. retekcsíra
10-12 db koktélparadicsom
5 dkg csípős paprikával eltett fekete olajbogyó
1-2 ek. extra szűz olíva olaj
1 ek. fitPaleo gránátalma balzsamecet

A csirkemell kockákat sóval, borssal, csilivel, oregánóval fűszerezzük és a kókuszzsíron megpirítjuk. A salátaalapra szórjuk a csírát, a paradicsomot, az olajbogyót, és meghintjük az olajjal és ecettel. A csirkével a tetején tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése