Az alapötletet jó ideje valamelyik külföldi magazinban láttam, és azóta ott motoszkál a fejemben, hogy egyszer majd ki kéne próbálni. Lassan leadom a szakácskönyv kéziratát, tehát újra több időm lesz a blogot frissíteni. Szerintem ez a fantasztikus felfújt pont kiváló hétvégi reggelinek. Próbáljátok ki, megéri!
8 dkg apróra
vágott bacon
10 dkg apróra
vágott gomba
4 tojás
1 dl
kókusztej
só, bors
2 ek. friss
vágott snidling
A sütőt
melegítsük elő 170 fokra. A bacont tegyük egy felforrósított serpenyőbe és kezdjük
el pirítani. Adjuk hozzá a gombát, ízesítsük frissen őrölt borssal. Sózni nem
kell, mert a bacon elég sós. A tojásokat keverjük ki a kókusztejjel, picit sózzuk,
borsozzuk. A bacont, a gombát és a snidlinget adjuk a tojáshoz. Osszuk el a
keveréket négy kis kerámia felfújt edény között, és süssük kb. 30-35 percig.
Ezt az egeszet megsuthetnenk egy serpenyoben rantotta gyanant.De mennyire mas,gusztusos, illyen talalasban.A rosszetvagyu finnyaskodo unokam is megette.Koszonom a receptet
VálaszTörlésKedves Kati, nagyon örülök!
VálaszTörlés