A múltkori tanfolyamra jelentkezett valaki, aki vegetáriánus, így a csirkepástétom helyett az alábbi receptet készítette el. Szerencsére nagyvonalú volt, és mindenkinek adott belőle kóstolót, mert nagyon-nagyon finom volt!
3 dkg aszalt paradicsom
2 dkg
szárított vargánya
2 dkg
reszelt parmezán
1 ek. vágott
petrezselyem
1 ek. vágott
bazsalikom
5 dkg őrölt
mandula
2 ek. olíva
olaj
1 tk. dijoni mustár
1 tk. citromlé
A gombát
és a paradicsomot minimum 1 órára beáztatjuk, leszűrjük, a levet félretesszük. A
paradicsomot apróra vágjuk, az áztatott gombával, a parmezánnal, a
petrezselyemmel, a bazsalikommal, a mandulával, az olíva olajjal, mustárral, citromlévelés és az áztatólének egy részével turmixoljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése