2013. november 7., csütörtök

Petrezselymes töltött omlett


Hű, ez egy nagyon finom reggelink volt valamelyik nap. Volt egy kis maradék párolt káposztám, meg sült gyökérzöldségek. Ebből készült omlett töltelék és hozzá köret. Persze ebédre vagy vacsorára is tökéletesen jó, de nálunk hétvégén kicsit komplettebb reggelik vannak.

A tojáslepényekhez:
só, bors, vágott petrezselyem
fejenként egy tojás (vékony palacsintaszerű omlettet süünk belőle)

A töltelékhez: párolt káposzta (vagy egyéb maradék zöldség)

A körethez:
cékla
fehérrépa
zeller
hagyma (itt póré)
fokhagyma
kókuszzsír
só, bors

A zöldségeket vékony hasábokra vágjuk és a hagymával együtt jó alaposan átpirítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése