Nagyon ízes, finom hús kerekedett belőle, és az elkészítése minimális erőfeszítést igényel. Próbáljátok ki!
Hozzávalók 2
személyre:
4 csirkemell
filé, kettévágva, vékonyra klopfolva
friss zsályalevél,
apróra vágva (szárított is jó)
só, frissen
őrölt bors
2-3 ek. mustár
(cukor nélküli változatot keressünk)
1 szál házi
kolbász, héj nélkül, feldarabolva
1-2 ek.
kókuszzsír (vagy egyéb zsír)
A csirkemell
darabokat vékonyra kiklopfoljuk, zsályával, sóval, borssal fűszerezzük,
mustárral bekenjük. Mindegyik szeletre egy-egy kolbász darabot helyezünk,
feltekerjük, és kizsírozott tűzálló tálban egymás mellé helyezzük. A tekercsek
tetején is megkenjük zsírral és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig
sütjük. Köretnek egy ropogós, friss saláta kiváló választás hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése