2014. május 15., csütörtök

Sült répa


Egyszerű és nagyon finom! Próbáljátok ki. Bármilyen sült mellé mehet köretnek. Nálam zsályás csirkemáj mellett szerepelt, karamellizált hagymával.

zsenge sárgarépa, kis szárrész rajtahagyva, hosszában kettévágva
olíva olaj, vaj, vagy egyéb zsiradék

A recept innentől kezdve igen egyszerű... Mindkét oldalán meg kell pirítani a répa feleket.

3 megjegyzés:

  1. Én is répát akartam ma a sütni, de aztán más lett az ebéd. A zsályás csirkemájat hogy csináltad? Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a májra. :) Még szerencse, hogy itt Németországban a hentesnél nem lehet csak úgy kapni, meg kell rendelni, és ha hétfőn szólok, akkor csütörtökre jön meg.
    Ágnes

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ágnes!

    Én vajon sütöttem meg a májat, aprított zsályalevelek társaságában. Só, bors és ennyi. Én is nagyon szeretem!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Már meg is rendeltem a májat, csütörtökön kipróbálom. :)
    Ágnes

    VálaszTörlés