2014. január 27., hétfő

Szűzpecsenye zsályával és fokhagymával

 
Legújabb szenvedélyem a sertés szűzpecsenye. Amúgy nem feltétlenül imádom eme állatka húsát, de ezt most nagyon megszerettem. Sokadszor készítek belőle mindenfélét, és egyik jobb, mint a másik. Ez egy nagyon gyors és egyszerű vacsora volt, párolt lilakáposztával. Yummy.
 
Hozzávalók 2 személyre:
kb. 45 dkg szűzpecsenye szeletekre vágva
só, frissen őrölt bors
10 db zsályalevél
6 gerezd vastagra szeletelt fokhagyma
kókuszzsír a sütéshez
 
Egy nagy serpenyőben hevítsük fel a zsírt, tegyük bele a sóval, borssal ízesített hússzeleteket, dobjuk mellé a zsályát és a fokhagymát, és mindkét oldalon süssük szép pirosra.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése