2014. január 16., csütörtök
Kolbásszal sült zöldségtál
Mennyire jó érzés úgy hazamenni este, hogy friss vacsora vár! Ez egy ilyen nap volt, amikor felhívtam a férjemet, hogy készítsen valamit, mert nagyon éhes vagyok és mire hazaérek, késő lesz nekiállni főzni. Ez az istenien illatozó látvány fogadott. Egyszerű és nagyszerű. Ketten bepucoltuk az egészet, összesen két kelbimbó maradt, ami a másnap reggeli rántottában landolt. Nagyon jó kis hétköznapi vacsora.
pár szem kelbimbó
3 zsenge sárgarépa, hosszában félbevágva
1 kis cukkini, vastagon felkarikázva
1 fél cékla, felkockázva
1 nagy fej hagyma, szeletelve
6 nagy gerezd fokhagyma, darabolva
egy fél rövidebb szál parasztkolbász, felkarikázva (nálunk csípős)
zsiradék a tűzálló tál kikenéséhez
só
200 fokon lehet sütni, kb. szerintem 35 percig, vagy amíg a zöldségek megpuhulnak.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Tegnap ebédre készítettem és mind el fogyott :)Kelbimbó maradt ki belőle mert nem volt itthon,de így is jó volt:)
VálaszTörlés