2013. február 3., vasárnap

Supermokka péntek délelőtt


Péntek délelőtt a Supermokkában beszéltem a paleo táplálkozásról, link itt:
http://supertv2.hu/musoraink/2053_supermokka_02.01._egeszseges-e_a_paleolit_taplalkozas_a_gyerekeknek.html

5 megjegyzés:

  1. Jó volt hallani, hogy készül a 4. szakácskönyv. Az eddigi 3 közül nekem a legelső tetszik a legjobban, az a kedvencem. Azért szeretem, mert ebben még nincs, vagy nagyon kevés a kókusztejjel, kesutejföllel, mandulatejszínnel, kókusztejszínnel, maglisztekkel stb. készült étel. Ha kérhetem, legyen minél több "hagyományos" recept!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Attila, örülök,hogy szereti a szakácskönyvet. A mostanit gyerekeknek írom, így elég speciális a szemszög, és bizony elő fog benne fordulni mindenféle "tej" meg hasonlók. Igyekszem hagyományos recepteket is beleírni, hiszen a gyerekek ízlése gyakran elég konzervatív.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Elmira! Sajnos már nem lelem a TV2 oldalán a műsort. VAlahogy nem lehetne hozzájutni? A gyerekeknek írt szakácskönyv jó ötlet, van egy 6 hónaposom, remélem egyszer együtt fogunk paleo recepteket főzicskézni. Nameg, amit egy gyerek el tud készíteni, abba egy felnőtt bicskája sem törik majd bele. :D

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy a link csak bizonyos ideig él az adás után. A gyerekeknek nem azt jelenti, hogy gyerekek fogják főzni, hanem, hogy gyerekek táplálására, ízlésének megfelelő paleolit receptgyűjtemény lesz.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ilyen formában is vevő leszek a könyvre.

    VálaszTörlés