2020. július 30., csütörtök

Citromkrém citromhéjban



  

Ebben a hőségben a legjobb választás :-) Citromimádók előnyben!

4 nagy, kezeletlen citrom

1 ek. 4szeres édesítő (eritrit+stevia)

2 dl hűtött kókusztejszín


Reszeljük le két citrom héját és facsarjuk ki a levüket. Adjuk hozzá az édesítőt és hagyjuk állni egy fél órát. Keverjük hozzá a jól lehűtött kókusztejszínt és fagylaltgépben keverjük-fagyasszuk meg. Töltsük bele a másik két, félbevágott és jól kikapart citromhéjakba és tálalásig hagyjuk a mélyhűtőben dermedni. Vágjuk gerezdekre és tálaljuk. (Miután gerezdekre vágtuk, még vissza lehet tenni a mélyhűtőbe, ha nem rögtön kerül fogyasztásra). A citromok kikapart belsejéből készülhet limonádé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése