2014. december 28., vasárnap

Paleo klub 2015. január 13.


Kedves Budapesti Paleoklub Társak!

Új év,  régi klub...2014. január 13-án lesz a következő klubtalálkozónk a szokásos helyen, Budapest, VIII. ker. Baross u.3., 12-es kapucsengő, 17-19 órakor. Bartha Ákos "Az emésztőrendszer... paleós kihívások" címmel tart előadást. Kapunyitás 16.50-től. Kérjük, hogy mindenki próbáljon pontosan érkezni, hogy az előadást időben el tudjuk kezdeni. Az előadás csak előzetes regisztrációval látogatható, részvételi szándékotokat a gszabok@gmail.com címen jelezzétek kérlek. 


Klára és Elmira

4 megjegyzés:

  1. T.Elmira !
    Egy-két mondattal bemutathatná Bartha Ákost. Vagy honnan kellene ismernünk ? Szerintem ez a minimum, hogy előzetesen megismerhessük. Mert sajnos az "internet" nem sokat tud a munkásságáról.
    Előre/utólag is köszönöm.
    Edit

    VálaszTörlés
  2. Kedves Edit! Bartha Ákos élelmiszermérnök, élelmiszer biztonsági szakember, természetes hormonegyensúly terapeuta, táplálkozáskutató, GAPS terapeuta. Saját fejlesztésű rendszerét úgy hívják, hogy: Táplálkozás beállítás, és ilyen néven megtalálja pl. Facebook oldalát, ahol előadásai és egyéb anyagok megjelennek. A 13.-i alkalomra már nem tudunk több jelentkezőt fogadni, de lesznek későbbi alkalmak is, illetve minden hónapban előad valahol, sokszor többször is.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Elmira!
    Lehet, hogy Bartha Ákos a laikusokat elkápráztatja, de aki egy kicsit otthon van az élettudományokban, az látja, hogy nézetei zavarosak. Egy ilyen előadás csak arra jó, hogy a kezdő paleósok jól összezavarodjanak. Elnézést...
    Enikő


    VálaszTörlés
  4. Kedves Enikő, én ezt teljesen másképp látom, nagyon sok összezavart paleósnak tesz rendet a fejében az Ákossal való együttműködés.

    VálaszTörlés