Mivel közben elmúlt a spárgaszezon, a zöldspárga helyett hosszában szeletelt cukkinit süthetünk hozzá. Nagyon finom előétel vagy köretként is tökéletes.
Hozzávalók 2
személyre:
2 db kápia
paprika6 fej csiperke gomba
6 szál újhagyma
25 dkg cukkini
2 ek. kókuszzsír a sütéshez
A vinaigrettehez:
2 ek. extra szűz olíva olaj
1 ek. balzsamecet
1 nagy gerezd áttört fokhagyma
1 kk. apróra vágott friss rozmaring
1 kk. dijoni mustár
½ kk. eritrit
só, frissen őrölt bors
A vinaigrette
mártáshoz alaposan kikeverjük az olíva olajat a balzsamecettel, a fokhagymával,
a rozmaringgal, a mustárral, az eritrittel, és sóval, borssal ízesítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése