2014. augusztus 20., szerda

Fűszeres krémsajt


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon élvezem az új To-tus termékeket (To-tu krém és To-tu krém extra). Az előbbiből szuper krémsajtot lehet készíteni, és mártogatni bele friss zöldségeket. Próbáltátok már? Ha nem, akkor mindenképp megér egy próbát!

20 dkg To-tu krém
1 gerezd zúzott fokhagyma (a gerezd mérete attól függ, mennyire szereted a fokhagymát)
1 tk. aprított snidling
1 tk. aprított bazsalikom
1 tk. aprított petrezselyem
só, frissen őrölt bors
1 ek. friss citromlé

Mindent alaposan összekeverünk és tetszés szerinti zöldségekkel tálaljuk. Egy kis kenyérke is príma is hozzá, ha éppen arra van gusztusod.


4 megjegyzés:

  1. Kipróbáltam, és nagyon finom!! Ez lett az egyik kedvenc reggelim, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Elmira!
    Annyit tudok, hogy a To-tu tojásfehérjéből készült túró. Hogyan lehet ezt házilag elkészíteni?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Katalin, én nem szoktam itthon készíteni, hanem a készterméket használom, de az interneten talál több verziót is, pl. a Paleország weboldalon. A lényege az, hogy a tojásfehérjét citromos vagy ecetes vízben kell főzni, így "kicsapódik", túrószerű lesz. A fenti termék nem szemcsés, hanem egy továbbfejlesztett változat, ami teljesen krémes, tehát a kettő nem ugyanaz.

    VálaszTörlés