2014. augusztus 20., szerda
Fűszeres krémsajt
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon élvezem az új To-tus termékeket (To-tu krém és To-tu krém extra). Az előbbiből szuper krémsajtot lehet készíteni, és mártogatni bele friss zöldségeket. Próbáltátok már? Ha nem, akkor mindenképp megér egy próbát!
20 dkg To-tu krém
1 gerezd zúzott fokhagyma (a gerezd mérete attól függ, mennyire szereted a fokhagymát)
1 tk. aprított snidling
1 tk. aprított bazsalikom
1 tk. aprított petrezselyem
só, frissen őrölt bors
1 ek. friss citromlé
Mindent alaposan összekeverünk és tetszés szerinti zöldségekkel tálaljuk. Egy kis kenyérke is príma is hozzá, ha éppen arra van gusztusod.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kipróbáltam, és nagyon finom!! Ez lett az egyik kedvenc reggelim, köszönöm :)
VálaszTörlésKedves Elmira!
VálaszTörlésAnnyit tudok, hogy a To-tu tojásfehérjéből készült túró. Hogyan lehet ezt házilag elkészíteni?
Kedves Katalin, én nem szoktam itthon készíteni, hanem a készterméket használom, de az interneten talál több verziót is, pl. a Paleország weboldalon. A lényege az, hogy a tojásfehérjét citromos vagy ecetes vízben kell főzni, így "kicsapódik", túrószerű lesz. A fenti termék nem szemcsés, hanem egy továbbfejlesztett változat, ami teljesen krémes, tehát a kettő nem ugyanaz.
VálaszTörlésKöszönöm! Utánanézek.
VálaszTörlés