Soos Anna fotói
2-4 személyre:
4 db kemény
tojás
A majonézhez:
2 tojás
sárgája
1 ek. dijoni
mustár
kb. 1,4 dl Paleolaj
2 ek. citromlé
1 tk. eritrit
só, bors
Plusz:
ízlés
szerint egy kevés kókusztej és reszelt torma
aprított
petrezselyem
1 db kisméretű
sütőben sült cékla, hámozva, apró kockákra vágva
A keményre
főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, sárgájukat kivájjuk, tálba tesszük. A
majonézből annyit keverünk össze a sárgákkal, hogy krémes legyen. Adunk hozzá
egy kis vágott petrezselymet és visszatöltjük a kivájt fehérjékbe. A maradék
majonézt összekeverjük az aprított céklával és igény szerint egy kevés reszelt
tormával. A céklás majonézre ültetjük a töltött tojásokat és hidegen tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése