2012. január 19., csütörtök

Paleo vacsora a Kisbuda Gyöngyében


Csodálatos estét töltöttünk tegnap a Kisbuda Gyöngye étteremben! Végre egy étterem, ahol megbízhatóan paleo ételt fogyaszthatunk. Herz György elkötelezte magát a paleo konyha speciális alapanyagaiból készült fogásainak népszerűsítésére. Kreativitását ismerve, biztos vagyok benne, hogy ki fogja alakítani saját különleges paleo ételkölteményeit. A napi ajánlatban ezentúl folyamatosan jelen lesz egy paleo opció. Az étterem békebeli, polgári hangulata, intimitása, kitűnően alkalmassá teszi családi, baráti rendezvények, ünneplések helyszínéül. Ilyen alkalmakra előzetes egyeztetéssel 100% paleo menüsor vagy svédasztal rendelhető.

Nagy örömömre sokan eljöttetek tegnap, és jó hangulatban, finom ételeket kóstolva, kitűnő társaságban vacsoráztunk. Voltak ismerősök és új arcok, fiatalok, és idősebbek, gyakorlott paleósok és érdeklődők. Eszmecsere, tapasztalatcsere zajlott, sokan kapcsolatban maradnak egymással ezentúl is. Tele volt a szívem hálával, hogy a munkámnak ilyen pozitív gyümölcse van, hogy imádom, amit csinálok, hogy Gábor ilyen fantasztikus közösséget, összetartozást teremtett a könyveivel és a személyiségével. Mindennek részese lenni kiváltság. A tegnapi este igazi egészséges örömünnep volt! Köszönöm Nektek!

Kisbuda Gyöngye étterem
1134 Budapest, Kenyeres utca 34.

Herz György 0630/ 630 24 81

2 megjegyzés:

  1. Kedves Elmira!
    Bíztam benne, és hát valóban kellemes volt a Paleo vacsora. Köszönet Neked és Herz Györgynek. Férjemnek nagyon ízlett a padlizsános falatka, kérlek tedd fel a receptjét a kenyérnek, mert ki szeretném próbálni. Köszönettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erika! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A kenyér receptje fent van, "Paradicsomos-medvehagymás lepénykenyér" címmel. A paradicsomot hagyd ki, és medvehagyma helyett apróra vágott póréhagyma volt benne, egyébként ugyanaz volt a recept.

      Törlés