2012. április 6., péntek

Bezárt a Jókai utcai bio zöldséges

Ma délelőtt sajnálattal tapasztaltam, hogy bezárt a Jókai és Zichy Jenő utca sarkán évek óta működő bio zöldséges. Elgondolkodtam rajta, hogy mennyire szomorú, hogy egy kétmillió lakosú nagyváros nem tud eltartani egy szem bio zöldségest. Maradnak Oszlánszki Enikőék, akiknek a Herbaház bejáratánál van egy állandó standjuk, a biopiacok, és... Ha tudtok még ilyen helyet, kérlek, tegyük közzé! Nekem főleg a citrus gyümölcsök bio változata miatt volt fontos ez az üzlet, de amúgy is fontos, hogy mindenből legyen bio opció. Arra az estre, ha van még ember, aki meg tudja fizetni :-(

2 megjegyzés:

  1. Elmíra, én is nagyon sajnálom ! Marad a szombati MOM park és az InterSpar. Azt vettem észre, - pláne, hogy nagy tételben vásároltam - hogy a Herbaház árai magasabbak a bio piacinál. Szerintem ez tarthatatlan, én a Herba háznál úgy tudom, hogy az áfának nem is kéne bekavarni a fogy..áraknál, O. Enikő mintha így kapta volna oda az engedélyét. Szomorú vagyok, hogy senkiben sem lehet megbízni organikusban.

    VálaszTörlés
  2. Elmíra, én régen a Mammut I első emeleti biozöldségesénél vettem a citromot. Hónapok óta nem jártam otthon, remélem még megvan.

    VálaszTörlés