2012. március 8., csütörtök

Nyírfacukros termékek boltja - mardo.hu


Örvendetes, hogy megalakult ez a vállalkozás. Jung Andi posztolta a Facebookon a múltkor, én meg alaposan megvizsgáltam a kínálatot. A cég gyömrői székhelyű, online rendelésre van lehetőség. A rizs és a zabtejszínek, egyéb lisztes termékek számunkra nem érdekesek, de a nyírfacukorral készült lekvárok, szörpök, ketchup valószínűleg többeket érdekelni fog. Én leadtam az első rendelésemet, de miután napok óta nem történt semmi, megnéztem a visszaigazoló e-mailt, és ott kiderült, hogy a már befejezett rendelést még egyszer meg kell erősíteni. Az előbb ezt is megtettem, és most már tényleg kíváncsian várom a fejleményeket. Napokon belül gazdagabb leszek pár üveg kajszibarack dzsemmel, ketchuppel, gyömbér- és eredei gyümölcs szörppel. Fiam fogja értékelni, mert néha panaszkodik: Mami, már megint vizet igyak?! Bár mióta beszereltettük a fordított ozmózisos víztisztító rendszert, azóta olyan finom ivóvizünk van, hogy a barátai is hozzánk járnak vizet inni! Szóval majd jelentkezem, ha megtörtént a kiszállítás és a kóstolás!

4 megjegyzés:

  1. Kedves Elmíra! Itt a Blogon olvastam először a nyírfacukros termékek boltjáról,nagyon megtetszett,egyből rákerestem a neten,bejelentkeztem,rendeltem is és ezután azt a vásárlási lehetőséget választottam,hogy előre utalás...Át is utaltam a pénzt,utána telefonon beszéltem egy férfivel,akivel tisztáztuk,hogy a pénz beérkezése után 1-2 nappal postázzák a terméket. Mivel ez már kb három hete megtörtént,és azóta semmilyen formában sem tudom felvenni velük a kapcsolatot,aggódom,hogy nem kapom meg,vagy nem tudom mit tegyek!A rendelésnél a megerősítés megvolt,kattintottam rá,minden oké volt ,szóval nem értem...köszi előre is!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lili, nagyon sajnálom az esetedet, nem tudom mire vélni. Én is rendeltem, és hetekig semmit nem hallottam felőlük, aztán kb. hat héttel később felhívtak, hogy elnézést kérnek, és most már mindjárt szállítanak. Pár napon belül a családból a nagymama villamoson ideutazott és leszállította a rendelésemnek kb. a felét, de az olyan volt, hogy a többit már nem is kérem... Annyit tudok, hogy valahol a repülőtéren túl a 4-es útnál van egy cukrászdájuk valahol, ahol cukormentes fagyit is árulnak. Remélem, előbb-utóbb fel tudod venni velük a kapcsolatot. Nem tűntek tisztességtelennek, csak nagyon-nagyon amatőrnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elmíra! Köszönöm a gyors választ!Rendben,akkor várok,mást nagyon nem is tehetek...Mondjuk kicsit aggaszt a "de az olyan volt,hogy a többit nem is kérem" kijelentés!Nem a weboldalukon feltett képeknek megfelelő? További szép napot kívánok!

      Törlés
  3. A sárgabaracklekvár nagyon gyenge volt, többet biztos nem rendelek. A hölgy azt mondta, hogy csodálatos minőségű epret talált, és idén abból főzik az eperlekvárt, de akkor még nem volt. A szörpök finomak voltak, de szukralóz van benne, amit én már nem szeretnék használni, szóval az egész akció nem volt sikeres, sajnos.

    VálaszTörlés