2012. február 3., péntek

Paleo klub indul

Szabó Klára, aki két éve gyakorló paleós, és sokakat segített már rátalálni erre az életformára, azzal a kezdeményezéssel keresett meg engem, hogy szeretne valami módon egy paleo klubot indítani Budapesten. Klára évek óta Olaszországban él, de mostanában minden hónap felét itthon tölti. Természetesen boldog örömmel támogatom ezt a törekvést és jelen is leszek ezeken az alkalmakon. Szeretettel meghívunk mindenkit, akinek kedve van rendszeresen, kötetlenül találkozni, beszélgetni, receptet és tapasztalatot cserélni.

A helyszín:

1082 Budapest, Baross utca 3. (a Kálvin térnél) 12-es kapucsengő, I. em. 12. Subud van kiírva.

A lakásban kb. 60 szék van, tehát ennyi ember tud leülni, állóhely pedig még kb. 40. Az első összejövetel 2012. február 10.-én pénteken 17.00-19.00 óráig kerül megrendezésre. A bérleti díj egy alkalomra 8500 Ft, ami annyi felé oszlik, ahányan jelen vannak, tehát valószínűleg egészen képletes összegről lesz szó (jelen állás szerint 500 Ft/fő, de ha még többen jelentkeznek, akkor tovább csökken). Kávé és teafőzési lehetőség van, és akinek van kedve, hozhat kóstolót aktuális paleo kedvencéből. Én biztosan fogok!

Mindenkinek érdeke, hogy kellemesen, kényelmesen elférjünk a helyszínen, tehát kérjük, hogy aki jönni szeretne, mindenképpen jelezze Kláránál e-mailben: gszabok@gmail.com

Más módon nem tudjuk kontrollálni a létszámot, és ebből adódhatnak kellemetlenségek. Köszönjük megértéseteket és várunk Benneteket szeretettel!

Klára és Elmira

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy épp este 8-ig dolgozom! Ráadásul a szomszédban, a Kálvin Centerben...

    VálaszTörlés
  2. Talán majd a következőre... Rendszeres klubot tervezünk :-)

    VálaszTörlés