2012. február 15., szerda

Következő paleo klub - 2012. március 2.

Klára levelét továbbítom most Nektek. E-mail címe: gszabok@gmail.com

"Kedves Paleoklub Tagtársaim! ...vagy ahogy egyik társunk, Boglárka írta, Budapesti Paleoklub Tagtársak:-)

Örömmel hívlak Benneteket március 2-án tartandó második összejövetelünkre, ahol dr.Tóth Csaba paleo orvos is jelen lesz. Gondolom szívesen válaszol majd kérdéseitekre a rendelkezésünkre álló időben, csak vigyázzunk, hogy nehogy kiszaladjunk az időből, s nem jut idő egyébre.

Várjuk az általatok készített finomságokat is s lenne egy kérés, hogy aki hoz valamit, az lenne szíves a receptet--hacsak nem tartja üzemi titoknak, mert ezen sem sértődünk meg--leírni s aki akarja, az majd lemásolja. A hogyan-másolja-le ugyan egy jó kérdés, mert ismerve minket,mindenki le akarja majd irni, de ezen gondolkodjatok Ti is, miután várhatóan megint nem leszünk kevesen (s ez jó!). Talán már eleve pár másolatot hozhatna...

További programjainkról s elképzelésünkről pár szóban: 
 
Szeretném/nénk lassan mindekinek meghallgatni a paleo történetét s ezért kérnék e-mailben 3 önként jelentkezőt,aki 3 percben elmesélné (szigorúan mérve az időt), miért lett paleós. 3 társunkat már hallottuk.

Nagyon szeretném majd meghívni dr.Leitem Ágnest is, aki paleoval gyógyult ki a cukorbetegségéből, Szendi Gábor www.tenyek-tevhitek.hu honlapján megtaláljátok őt s egy társunk már  kapcsolatba is lép vele.

Szeretném/nénk, ha a hőskori paleósok közül, akik a legelkötelezettebbek a kezdetektől fogva s fantasztikusan résztvesznek Szendi Gábor blogjában is, vállalná valaki/kik, hogy elmesélnék hogyan indult az ő paleo meggyőződésük.  

S nem utolsósorban természetesen nem feledkezve meg Elmiráról, aki remélhetőleg valamelyik alkalommal szintén segít majd tanácsokkal, ötletekkel."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése