2013. május 7., kedd

Aszalt céklachips




Legújabb felfedezésem Londonban: aszalt chips, amit lehet önmagában is ropogtatni, de mártogatni is valami krémbe. Az összetevői: napraforgómag, arany lenmag, mustármag, cékla, himalája só. A magokat áztatják, majd az egészet egy tepsire terítik, és 42 fokon ropogósra aszalják. A nyerskonyha hatalmas divat, ezek a legtrendibb termékek közé tartoznak, sokféle ízben, összeállításban kaphatók. Jó ötlet és finom! Mázlim volt, mert egy nagyszabású ételfesztiválba is belecsöppentem, jó volt az időzítés :-)

1 megjegyzés:

  1. Nálunk is kapni hasonlókat bioboltban Sületlenségek néven.

    http://eletkonyha.hu/szolgaltatasaink/termekeink-suletlensegek/

    Nagyon érdekelne a szakmai véleményed a nyerskonyháról.

    VálaszTörlés