2019. július 29., hétfő

Csirkegombóc falatok


A darált csirkecomb annyira jó alapanyag, sok mindent lehet belőle készíteni, könnyű és nagyon finom. Ilyesmit akár gyerekzsúrra, akár egy lazább vendégségben is kínálhatunk, például többféle mártogatós szósszal. Lehet fűszeres paradicsom mártással, currys almaszósszal, kókusztejszínes koriander zöldes vagy kapros tök szósszal is kínálni. Mehet bele fehérrépa, sárgarépa, zellergumó, paszternák, ilyesmi.

50 dkg darált csirkecomb
2 tojás
2 marék finomra reszelt gyökérzöldség, kinyomkodva
1-2 ek. manióka liszt
só és bors
kókuszzsír a sütéshez

A darált csirkét a többi összetevővel összekeverjük, hideg helyen kicsit állni hagyjuk, majd kis gombócokat formázunk belőle és egy nagy serpenyőben kókuszzsíron megsütjük őket. A választott szósszal tálaljuk.


4 megjegyzés:

  1. Sérülést és fájdalmat okoztam, amikor nagy probléma merült fel a házasságomban hét hónappal ezelőtt, köztem és a férjem között. annyira szörnyű, hogy bírósághoz fordította az ügyet válás céljából. Azt mondta, hogy soha többé nem akar velem maradni, és többé nem szeret. Tehát becsomagolta a házból, és engem és a gyerekeimet komoly fájdalmaknak vetette alá. Megpróbáltam minden lehetőséget, hogy visszakerüljek egy csomó koldulás után, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy döntését meghozta, és soha többé nem akar látni engem. Tehát egy este, amikor visszatértem a munkából, találkoztam egy régi barátommal, aki megkérdezte a férjemről. Tehát mindent elmagyaráztam neki, így azt mondta, hogy az egyetlen módja annak, hogy visszaszerezzem a férjem, az a DrIgbinovia nevű helyesírási szavazat meglátogatása, mert ez valóban neki is működött. Tehát soha nem hittem a helyesírásban, de nem volt más választásom, mint követni az ő tanácsát. Aztán megadta nekem az általam meglátogatott helyesírási e-mail címet: doctorigbinovia93@gmail.com. Tehát másnap reggel e-mailt küldtem a megadott címre, és a helyesírási követelmények biztosítják, hogy a férjemet két nap múlva vissza fogom hozni. Milyen fantasztikus nyilatkozat !! Soha nem gondoltam, hogy beszélt velem és mindent elmondott nekem. Aztán másnap reggel, oly meglepően, hogy a férjem, aki nem hívott fel az elmúlt 7 hónapban, felhívott, hogy bejelentse, hogy visszatér. Milyen csodálatos!! Tehát az volt, hogy ugyanazon a napon visszatért nagy szeretettel és örömmel, és elnézést kért a hibáért és a fájdalomért, amelyet nekem és gyermekeinknek okozott. A nap óta a kapcsolataink erősebbek voltak, mint korábban, DrIgbinovia segítségével. Tehát konzultálunk veled, ha bármilyen probléma merül fel vele a kapcsolatfelvétel során, 100% -os garanciát adom, hogy ő segít, és hívja, vagy adja hozzá a Whats-app-on: +2348144480786, nagyon nagy köszönet Drigbinovia-nak ..!

    VálaszTörlés
  2. ???Ez a komment miért kellett ide???
    Azt hittem kapcsolódik a történet a recepthez: Pl. ez a fasírt győzte meg a férjem, hogy visszatérjen hozzám...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek bizony semmi köze a csirkegombóchoz, rémes

      Törlés
  3. Zahvalna sam gospodji almini jer mi pomogla da ponovo zivim i da sam srecna sa svojom porodicom i decom evo broja viber wcp +381611567923

    VálaszTörlés