2015. április 3., péntek

Töltött tojás házi céklás majonézzel



Soos Anna fotói

Szeretettel kívánok mindnyájatoknak nagyon szép Húsvétot! Örüljetek egymásnak és egyetek finomakat! Mint például ez a jó kis töltött tojás...


2-4 személyre:
4 db kemény tojás
A majonézhez:
2 tojás sárgája
1 ek. dijoni mustár
kb. 1,4 dl Paleolaj
2 ek. citromlé
1 tk. eritrit
só, bors
Plusz:
ízlés szerint egy kevés kókusztej és reszelt torma
aprított petrezselyem
1 db kisméretű sütőben sült cékla, hámozva, apró kockákra vágva

A keményre főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, sárgájukat kivájjuk, tálba tesszük. A majonézből annyit keverünk össze a sárgákkal, hogy krémes legyen. Adunk hozzá egy kis vágott petrezselymet és visszatöltjük a kivájt fehérjékbe. A maradék majonézt összekeverjük az aprított céklával és igény szerint egy kevés reszelt tormával. A céklás majonézre ültetjük a töltött tojásokat és hidegen tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése