Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon élvezem az új To-tus termékeket (To-tu krém és To-tu krém extra). Az előbbiből szuper krémsajtot lehet készíteni, és mártogatni bele friss zöldségeket. Próbáltátok már? Ha nem, akkor mindenképp megér egy próbát!
20 dkg To-tu krém
1 gerezd zúzott fokhagyma (a gerezd mérete attól függ, mennyire szereted a fokhagymát)
1 tk. aprított snidling
1 tk. aprított bazsalikom
1 tk. aprított petrezselyem
só, frissen őrölt bors
1 ek. friss citromlé
Mindent alaposan összekeverünk és tetszés szerinti zöldségekkel tálaljuk. Egy kis kenyérke is príma is hozzá, ha éppen arra van gusztusod.
Kipróbáltam, és nagyon finom!! Ez lett az egyik kedvenc reggelim, köszönöm :)
VálaszTörlésKedves Elmira!
VálaszTörlésAnnyit tudok, hogy a To-tu tojásfehérjéből készült túró. Hogyan lehet ezt házilag elkészíteni?
Kedves Katalin, én nem szoktam itthon készíteni, hanem a készterméket használom, de az interneten talál több verziót is, pl. a Paleország weboldalon. A lényege az, hogy a tojásfehérjét citromos vagy ecetes vízben kell főzni, így "kicsapódik", túrószerű lesz. A fenti termék nem szemcsés, hanem egy továbbfejlesztett változat, ami teljesen krémes, tehát a kettő nem ugyanaz.
VálaszTörlésKöszönöm! Utánanézek.
VálaszTörlés