Elmira paleo konyhája
2022. április 14., csütörtök

Céklaleves kaporral, főtt tojással

›
A húsvéti lázban, a sonka és kalácshegyek között azért még van helye egy ilyen színes, vidám és egészséges levesnek is. Sógornőm ünnepi menü...
2022. március 28., hétfő

Színes tányér - avagy hogy néz ki egy funkcionális étel?

›
A szezonalitás mindig fontos szerepet játszik a tudatos táplálkozásban. Ezen a tányéron a sokszínűség látható egy kis belsőséggel, rizzsel k...
2022. február 26., szombat

Vargányás spenótos tészta

›
Pár napja újabb édességmentes időszakot kezdtem meg. Semmi csokoládé, süti, keksz, lekvár, méz, vagy eritrit, kizárólag glicin és általában ...
2022. február 14., hétfő

Kókuszkocka eperöntettel

›
Az öntethez nagyon jól használható bármilyen fagyasztott bogyós gyümölcs, málna vagy vegyes erdei keverék. A klasszikus kakaós kókuszkocka e...
2022. január 26., szerda

Őzragu sült zöldségekkel, salátával

›
Szerintem ez egy tökéletes januári vacsora. Rendeltem megint a rozmar.hu-ról halakat meg vadhúst. Jó sokáig főztem ezt az őzragut, végül maj...
2022. január 12., szerda

Almás-diós süti

›
Nagyon szeretjük ezeket a mindent egy tálban kevert sütiket és az évek során annyira nagy tapasztalatot szereztem bennük, hogy kábé csukott ...
2021. december 30., csütörtök

Húspástétom vagy rilette vegyes zöldségekkel

›
A szilveszteri csipegetéshez kiváló csemege a rilette vagy rusztikus húspástétom. A hagyományos francia rilette sertéshúsból készül, de lehe...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Elmira
Mezei Elmira, táplálkozási tanácsadó vagyok. Fő érdeklődésem az ételek egészségre és lelki közérzetre gyakorolt hatása. Szakácskönyveim a Jaffa kiadó gondozásában jelennek meg. Az évek során sokan megfordultak népszerű főzőestjeimen. Célom az egészséges táplálkozás megszerettetése, úgy, hogy megtanítom az embereket ínyenc módon főzni, hogy élmény szinten kapcsolódjon össze a “finom” és az “egészséges”.
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.