tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post8561563856096785794..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: Snidlinges kifliElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-52684762848727664662014-03-18T22:19:46.783+01:002014-03-18T22:19:46.783+01:00Kedves Orsi, én készen veszem a mandulalisztet, am...Kedves Orsi, én készen veszem a mandulalisztet, ami félig olajtalanított. Általában ezt használom, de mostanában keveset, pont a fitát tartalom miatt. Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-56759543367817128152014-03-18T13:11:10.176+01:002014-03-18T13:11:10.176+01:00Kedves Elmira!
A mandulát felhasználás előtt szokt...Kedves Elmira!<br />A mandulát felhasználás előtt szoktad áztatni? Még nincs túl nagy gyakorlatom, és több helyen is olvastam már a fitinsavakról. Viszont a legtöbb receptben nem szerepel, hogy előáztatott magokat használnak-e? <br />Egyébként nagyon szeretem a receptjeidet, szinte mindegyik amit kipróbálok, jól sikerül. A könyveidhez is gratulálok!<br />OrsiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-54068344438792648022014-01-08T04:45:55.260+01:002014-01-08T04:45:55.260+01:00Az olajtalanított mandulaliszteknek több fajtája v...Az olajtalanított mandulaliszteknek több fajtája van a piacon, különböző mértékű olajtartalommal és ízvilággal. Van köztük olyan, aminek erőteljes marcipán íze van, ez sós sütésre nem annyira alkalmas. Egyébként az általános szabály, hogy kb. fele annyi magliszt kell, mint őrölt mag, de ilyenkor hozzá kell adni valamilyen zsiradékot. Nem próbáltam ki a receptet, tehát ez kísérletezés lesz.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-76992447358328502812014-01-07T16:35:06.240+01:002014-01-07T16:35:06.240+01:00Kedves Elmira,
Amennyiben az őrölt mandula helyet...Kedves Elmira,<br /><br />Amennyiben az őrölt mandula helyett mandula lisztet (olajtalanított) szeretnék használni úgy mennyiben módosulna a recept?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-85485702484950526432013-11-15T05:34:27.951+01:002013-11-15T05:34:27.951+01:00Szia Hazsu, köszönöm szépen! Ha belekerül valami a...Szia Hazsu, köszönöm szépen! Ha belekerül valami antioxidáns is a keverékbe, akkor nem zöldül a cucc. Pl. szőlőmagliszt is jó, vagy egy kis aszkorbinsav. Erre sokan voltunk, frissen elfogyott.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-79563155886137125142013-11-14T22:44:43.631+01:002013-11-14T22:44:43.631+01:00Szia Elmira!
Rég jelentkeztem, de azért figyelem a...Szia Elmira!<br />Rég jelentkeztem, de azért figyelem a dolgokat és gratulálok az aktivitásodhoz, a könyvekhez! :)<br />Neked nem zöldül be pár nap alatt a péksüti, ha egyszerre használod a napraforgólisztet a szódabikarbónával? Vagy hamarabb elfogytak...<br />HazsuHazsukahttps://www.blogger.com/profile/12145145518290869439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-2749783509100752482013-11-01T18:12:19.572+01:002013-11-01T18:12:19.572+01:00Kedves Elmira!
Nagyon jól néznek ki ezek a kiflik...Kedves Elmira!<br /><br />Nagyon jól néznek ki ezek a kiflik. Sokszor kíváncsi lennék ezek belsejére is. Ha szabad kérni összehasonlításhoz,a legközelebbi recepthez legyen szíves feltölteni úgy is, hogy ketté van vágva! Köszönöm. Attilahttp://axf.hunoreply@blogger.com