tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post4225291984872975037..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: Sütőtök piteElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-12982841904429521312012-11-03T15:25:00.515+01:002012-11-03T15:25:00.515+01:00A xylit és a cukor kb. egyenlő édességűek. Kókuszz...A xylit és a cukor kb. egyenlő édességűek. Kókuszzsír helyett lehet használni pl. vajat, kókusztejszín helyett tejszínt és a mandula és a kókuszliszt helyett lisztet. A lényeg, hogy a tésztája ne legyen túl vastag, mert akkor nehéz lesz a sütemény. Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-87925215322053267292012-11-03T11:11:16.566+01:002012-11-03T11:11:16.566+01:00Kedves Elmira-! Nagyon tetszik ez a recept, és sze...Kedves Elmira-! Nagyon tetszik ez a recept, és szeretném elkészíteni, de hagyományos anyagokból (nem ismerem ezeket az anyagokat pl.: xylit és nincs itthon kókuszzsír, kókusztejszín, kókuszliszt) szeretném megkérdezni, hogy sima lisztből, nádcukorból, és vajból milyen arányban kell adagolni, ugyanannyit bír el a tészta és a töltelék vagy másképp viselkednek az anyagok? előre is köszönöm válaszát!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-83761918140010051172012-10-19T15:42:10.488+02:002012-10-19T15:42:10.488+02:00Hű, ez már egy éve volt, de a sütőtökpüré könnyű é...Hű, ez már egy éve volt, de a sütőtökpüré könnyű és lágy kell, hogy legyen. Egyébként attól is függ, hogy milyen a tök víztartalma. Minél tömörebb állagú, és kevésbé szálas, annál jobb. Az összesen 1 órás sütés elég neki (az én sütőmben).Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-87296108091868357972012-10-19T12:06:28.606+02:002012-10-19T12:06:28.606+02:00Nekem most sült ki, nagyon finom, de elég lágy let...Nekem most sült ki, nagyon finom, de elég lágy lett a krém. Ilyennek kell lennie, vagy nem sütöttem meg eléggé?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-6853022697433650542012-10-15T10:50:58.227+02:002012-10-15T10:50:58.227+02:00Köszönöm, sajnos, idén a dió is őrült drága, nálun...Köszönöm, sajnos, idén a dió is őrült drága, nálunk is lefagyott atermés. Majd próbálkozom...Kékmadárhttps://www.blogger.com/profile/09596311309343739617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-2318048349295525762012-10-14T21:03:36.069+02:002012-10-14T21:03:36.069+02:00Ági írja, hogy ő dióval készítette, és úgy is fino...Ági írja, hogy ő dióval készítette, és úgy is finom volt. Ha az ár miatt kérdezed, akkor őrölt szezámmal lehetne még próbálkozni, csak az egy kicsit kesernyés. De talán kókuszliszttel keverve nem.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-43556089230275803022012-10-14T18:51:09.633+02:002012-10-14T18:51:09.633+02:00Kedves Elmira! Mivel válthatnám ki a 25 dkg mandul...Kedves Elmira! Mivel válthatnám ki a 25 dkg mandulát? Kösz a segítséget!Kékmadárhttps://www.blogger.com/profile/09596311309343739617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-80567297816138310222011-12-16T09:27:27.762+01:002011-12-16T09:27:27.762+01:00Örülök, hogy mindenki sikert aratott vele! Ügyesek...Örülök, hogy mindenki sikert aratott vele! Ügyesek vagytok :-))Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-89338144289681340722011-11-25T12:35:55.775+01:002011-11-25T12:35:55.775+01:00Kedves Elmira!
Ez igazán nagyon újszerű, és fini s...Kedves Elmira!<br />Ez igazán nagyon újszerű, és fini sütőtökös recept, amit én már ki is próbáltam. Igaz mandula híján dióval készítettem a tésztát, de így is finom volt, még a munkahelyemen is nagy sikert aratott.<br />Üdv.: ÁgiÁginoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-27216237597593159202011-11-25T12:34:26.773+01:002011-11-25T12:34:26.773+01:00Kedves Elmira!
Ez igazán nagyon újszerű, és fini s...Kedves Elmira!<br />Ez igazán nagyon újszerű, és fini sütőtökös recept, amit én már ki is próbáltam. Igaz mandula híján dióval készítettem a tésztát, de így is finom volt, még a munkahelyemen is nagy sikert aratott.<br />Üdv.: ÁgiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-49737122614010281402011-11-09T19:50:53.950+01:002011-11-09T19:50:53.950+01:00Kedves Elmira!
Tudatom, hogy ezzel akkora sikert a...Kedves Elmira!<br />Tudatom, hogy ezzel akkora sikert arattam/tunk!<br />Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!<br />Még olyanok is megkóstolták, és ízlett nekik, akik idegenkedtek a sütőtöktől. Szerintem ez a finomság is a nyugati táplálkozás szemellenzőseit segíti megnyitni az egészségesebb táplálkozás számára. Az ízeken túl lényeges, hogy jól szelhető állagú a linzertorta.<br />Ui: Remek az új fotód!<br />Üdv: IcaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05373126898180647220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-80205869304271583172011-10-29T20:41:31.296+02:002011-10-29T20:41:31.296+02:00Szia Hazsu, fogós kérdés. Valószínűleg úgy, hogy a...Szia Hazsu, fogós kérdés. Valószínűleg úgy, hogy az első szeletet felvágod és óvatosan kiemeled, aztán a többi már menni fog. Én előszeretettel használok csatos formákat, pont ezért.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-68506679179299689012011-10-29T20:40:25.687+02:002011-10-29T20:40:25.687+02:00Kedves Knetta! Tökéletesen működik muffinformában,...Kedves Knetta! Tökéletesen működik muffinformában, és le is lehet fagyasztani belőle :-)Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-10514721341293035962011-10-29T16:09:18.480+02:002011-10-29T16:09:18.480+02:00Megsütöttem, gyönyörű, de hogy szedem ki a sziliko...Megsütöttem, gyönyörű, de hogy szedem ki a szilikonból, hogy ne törjön?<br />HazsukaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-27391620837794582802011-10-28T14:37:22.238+02:002011-10-28T14:37:22.238+02:00Kedves Elmira!
Nagyon szeretném kipróbálni ezt a r...Kedves Elmira!<br />Nagyon szeretném kipróbálni ezt a receptet, de egyedül nekem nagyon sok lenne. <br />Tudom csökkenteni a mennyiséget?<br />Esetleg muffin formában sütni?<br />knettaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-29906575587330451972011-10-23T13:04:10.277+02:002011-10-23T13:04:10.277+02:00Örülök! Nekünk is nagyon ízlett :-)Örülök! Nekünk is nagyon ízlett :-)Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-17511517577760460712011-10-23T00:47:25.203+02:002011-10-23T00:47:25.203+02:00Már el is készítettem, nagyon-nagyon finom lett, e...Már el is készítettem, nagyon-nagyon finom lett, ezer köszönet a receptért! :)Anonymousnoreply@blogger.com