tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post2904389201955359095..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: BagettElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-40649776129485666642014-02-03T13:00:41.504+01:002014-02-03T13:00:41.504+01:00Köszönöm a választ :) Köszönöm a választ :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-83212250016982379042014-02-03T10:12:25.012+01:002014-02-03T10:12:25.012+01:00Kedves Eszter, nem emlékszem, hogy nálam zöldült v...Kedves Eszter, nem emlékszem, hogy nálam zöldült volna. A kenyér vágott felülete idővel megsötétedik, de azért nem lesz fekete. Az útifűmaghéj fontos az állag elérése érdekében. Chia maggal is lehet sütni, de az nem lesz ennyire kemény kocsonyás.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-65977286846826203892014-02-03T09:41:14.143+01:002014-02-03T09:41:14.143+01:00Kedves Elmira,
Köszönjük a sok receptet :) A baget...Kedves Elmira,<br />Köszönjük a sok receptet :) A bagett esetén az normális, hogy először bezöldül, majd befeketedik a kenyér? és van némi mellékíze is? Lehet, h. ez mind az útifű miatt van? Van esetleg bármi alternatívája az útifűnek? nagyon köszönöm!<br />üdv,<br />EszterAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-33530133538973188202013-11-21T07:34:07.520+01:002013-11-21T07:34:07.520+01:00170-180 hőfokon süsd.néha szurkáld meg.
170-180 hőfokon süsd.néha szurkáld meg.<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16764783280439030415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-14650794201625271262013-10-28T15:57:03.947+01:002013-10-28T15:57:03.947+01:00Kedves Roberto, az útifűmaghéj okozhat ilyesmit, m...Kedves Roberto, az útifűmaghéj okozhat ilyesmit, mert zselés. Legközelebb próbálja meg alacsonyabb hőfokon és tovább sütni vagy készítsen belőle több kisebb kenyeret. Üdvözlettel,<br />ElmiraElmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-8774830149302307522013-10-28T14:57:04.321+01:002013-10-28T14:57:04.321+01:00Kedves Elmira! Elkészítettem a bagettet, mindent p...Kedves Elmira! Elkészítettem a bagettet, mindent pontosan belekevertem, de valami mégsem stimmel. A bagett nagyon szép lett, még belül is, de a közepe kicsit nyúlós, ragadós. A külső fele szép barna ropogós, viszont tovább már nem mertem sütni, mert fekete lesz. (már próbáltam) Rendes konyhai gáztűzhelyen készül. Mit javasol, hogyan sülne meg a közepe is? Köszönettel: Roberto Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00239142425855398202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-48464177807144271522013-10-02T17:32:35.715+02:002013-10-02T17:32:35.715+02:00Nem igazán szeretem a diós dolgokat, azért gondolt...Nem igazán szeretem a diós dolgokat, azért gondoltam, hogy kicserélném... köszönöm a választ, ki fogom próbálni! :)doricshttps://www.blogger.com/profile/00925992208833015367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-62847012507768190402013-10-02T12:59:36.716+02:002013-10-02T12:59:36.716+02:00Mivel a dióliszt szemcsés, durva őrlésű, a lenmagl...Mivel a dióliszt szemcsés, durva őrlésű, a lenmagliszt meg teljesen poralakú, én inkább 5-5 dkg darált diót és lenmaglisztet, vagy 5-5 dkg őrölt lenmagot és lenmaglisztet használnék. Az íze is más lesz persze.<br />Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-52359404246150955202013-10-02T12:19:45.929+02:002013-10-02T12:19:45.929+02:00Kedves Elmira!
Dióliszt helyett használhatok lenma...Kedves Elmira!<br />Dióliszt helyett használhatok lenmaglisztet?<br /><br />Előre is köszönöm.<br />üdv.<br />d.doricshttps://www.blogger.com/profile/00925992208833015367noreply@blogger.com