tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post6162260829112919222..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: RépatortaElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-57242622180774882822014-04-09T14:27:09.996+02:002014-04-09T14:27:09.996+02:00Már paleo ízlésed van az édesítést illetően :-)Már paleo ízlésed van az édesítést illetően :-)Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-65716346158660199552014-04-09T13:37:13.854+02:002014-04-09T13:37:13.854+02:00Elmira, megsutottem a tortát , finom de anyira éde...Elmira, megsutottem a tortát , finom de anyira édes hogy nem lehet csak egy picit enni belole. Legkozeleb csak 10 dkg xilitet teszek bele. A krémbe csak 5 dkg kókusz olajat tettem és nagyon finom lett.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-249208311185534612013-11-09T09:32:59.101+01:002013-11-09T09:32:59.101+01:00Kedves Ágota! Légkeverésen jobb sütni, de működik ...Kedves Ágota! Légkeverésen jobb sütni, de működik anélkül is. Paleolaj híján legjobb lenne az olvasztott kókuszzsír, de olíva is jó, ha nem extra szűz, mert annak túl karakteres íze van. Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-46907618806069481892013-11-08T20:56:14.831+01:002013-11-08T20:56:14.831+01:00Kedves Elmira! szeretném elkészíteni a tortát,de e...Kedves Elmira! szeretném elkészíteni a tortát,de előtte gondoltam megkérdezem, hogy légkeveréses vagy alsó-felső fokozaton kell-e sütni, ill. azt, hogy paleolaj hiányában olivaolajjal is működne-e? Válaszát előre is köszönöm,<br />ÁgotaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-90587737374716151082013-03-12T06:35:16.327+01:002013-03-12T06:35:16.327+01:00Répatorta morzsa :-) Nálam nem mutatott hajlamot a...Répatorta morzsa :-) Nálam nem mutatott hajlamot a szétesésre. Kókuszzsírt szinte bármibe lehet tenni. Ha megolvasztod, akkor olaj helyett tökéletes.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-82658443523643972082013-03-11T17:09:35.759+01:002013-03-11T17:09:35.759+01:00A szétesés, szerintem a sütőm sajátossága miatt va...A szétesés, szerintem a sütőm sajátossága miatt van, nem a recept a hibás - gondolom.Karulinohttps://www.blogger.com/profile/02155334173204432841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-29376751417272073922013-03-11T17:08:51.180+01:002013-03-11T17:08:51.180+01:00Elkészítettem, és nagyon finom lett. Igaz, hogy ne...Elkészítettem, és nagyon finom lett. Igaz, hogy nekem meg a tészta szétesik, de bánja fene. Finom és kész. Paleolaj helyett mit lehet még beletenni? Kókuszzsírt? Én sajnáltam felbontani hozzá a tejszínt, de szerintem anélkül is tuti lett.Karulinohttps://www.blogger.com/profile/02155334173204432841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-33911542769999522732012-12-30T09:08:23.978+01:002012-12-30T09:08:23.978+01:00Érdemes a GHÍ t otthon elkészíteni! Olyan minőségi...Érdemes a GHÍ t otthon elkészíteni! Olyan minőségi vajat veszel amit szeretsz, vagy piaci tejtermelőktől, vagy tejdiszkontból, vagy bármilyen akciósat ami friss! Én 1-2 kg jó minőségű vajból készítem és leszűrve csavaros üvegbe kupakkal lezárva 1 évig is elállna, de sokkal előbb elfogy olcsóbb és tudod, hogy semmi adalék nem került bele. Üdv Kissné a www.szegedimaganszallas.hu ról!Piroskahttps://www.blogger.com/profile/13992401989831446746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-63804479475105033082012-12-28T22:13:04.701+01:002012-12-28T22:13:04.701+01:00A bejgli nekünk sem hiányzott, mert csokitortát et...A bejgli nekünk sem hiányzott, mert csokitortát ettünk. Igaz, hogy én sütöttem egy tepsi isteni diós-mákos süteményt, amit több mint 10 napja eszegetek a reggeli kávémhoz. Csipkelekvár is van benne, nagyon finom.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-15333574376602420172012-12-28T12:08:42.287+01:002012-12-28T12:08:42.287+01:00Kedves Elmíra! Ez volt az ünnepi sütemény:o) És bá...Kedves Elmíra! Ez volt az ünnepi sütemény:o) És bár régóta olvasgatok, most írok is, mert muszáj megköszönnöm. Teszem ezt úgy, hogy a családban nincs konkrét paleós, de ételallergiás van. Ízlett neki is és mindenkinek aki kóstolta. Még az édességekben nagyon válogatós apukámnak is. Nekünk nem hiányzott a bejgli (akinek igen az talált rá módot, hogy egyen). Mamucnihttps://www.blogger.com/profile/09334749655208496018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-39066655179689533292012-12-03T14:47:51.438+01:002012-12-03T14:47:51.438+01:00Igen, jól értetted, mi annyival csináltuk meg és n...Igen, jól értetted, mi annyival csináltuk meg és nagyon fini lett.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-51422330495585011392012-12-03T12:43:15.059+01:002012-12-03T12:43:15.059+01:00Jól értettem, hogy másfél dl olajat kell a tésztáb...Jól értettem, hogy másfél dl olajat kell a tésztába tenni?<br />Nem akart megsülni és tocsogott az olajtól, amúgy nagyon finom lett volna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-49458623891730399382012-11-27T22:38:28.015+01:002012-11-27T22:38:28.015+01:00Örülök a válasznak, így a drágám sem marad ki a jó...Örülök a válasznak, így a drágám sem marad ki a jóból! Köszi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-70933033481143524382012-11-26T22:19:22.521+01:002012-11-26T22:19:22.521+01:00Szerintem igen, de a kókuszzsír a biztos! Ha kókus...Szerintem igen, de a kókuszzsír a biztos! Ha kókuszsírt és fele mennyiségű kókusztejszínt + ízesítőket összeturmixolsz, abból szuper mázat lehet készíteni.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-4896527241755210222012-11-22T14:38:01.241+01:002012-11-22T14:38:01.241+01:00Köszönöm a választ! Közben eszembe ötlött még egy ...Köszönöm a választ! Közben eszembe ötlött még egy kérdés: vajon belefér-e a ghí a szigorú paleóba? (Férjem pajzsmirigybeteg.)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-45546028509867574462012-11-16T10:18:23.883+01:002012-11-16T10:18:23.883+01:00Aki itthon gyártja: Ballagó Attila Jászárokszállás...Aki itthon gyártja: Ballagó Attila Jászárokszállás, Deák Ferenc út 37/a Én ezt a terméket szoktam venni a Mediline-ban. Ha megnézed a webáruházakat, látni fogod, hogy lehet rendelni neten több fajtát is.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-73235269276025035582012-11-16T10:01:23.680+01:002012-11-16T10:01:23.680+01:00Elmira!
Tudsz olyan forrást, ahonnan beszerezhetn...Elmira!<br /><br />Tudsz olyan forrást, ahonnan beszerezhetném a ghít? Vidéki vagyok, jó lenne, ha rendelni lehetne. (Sajnos nem nagyon van időm vacakolni vele.)Köszönöm!<br />Anonymousnoreply@blogger.com