tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post4599289843100219064..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: Valentin napi avokádókrémes töltött tojásElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-19949487851473975142011-04-20T11:29:31.331+02:002011-04-20T11:29:31.331+02:00Kedves Sándor!
Elnézést, csak most látom a levelé...Kedves Sándor!<br /><br />Elnézést, csak most látom a levelét. Az összes nyírfacukor tulajdonképpen xylit. Nagy minőségi eltérés nincs közöttük. Még jobb a xukor zéró nevű édesítő, ami teljesen 0 kalóriás és a GI-ja is nulla.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-33280352170320482192011-03-28T11:43:19.742+02:002011-03-28T11:43:19.742+02:00Kedves Elmira!
Szeretném ha megírná, van-e különbs...Kedves Elmira!<br />Szeretném ha megírná, van-e különbség a kétféle csomagolású Nyírfacukor között. Ami miatt aggódok: a zöld dobozra nincs ráírva: <br />Származási hely: Finnország<br />Alapanyag: fa<br />Ettől még ugyanaz, netán hamisítvány?<br /> Üdvözlettel melizsuUnknownhttps://www.blogger.com/profile/17043748646019787525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-16967685421326397532011-03-08T21:54:20.237+01:002011-03-08T21:54:20.237+01:00Kedves Elmira!
Szuperek a receptjeid! Szívből gra...Kedves Elmira!<br /><br />Szuperek a receptjeid! Szívből gratulálok! Munkádhoz sok sikert és kreatív erőt kívánok.<br /><br />üdvözlettel:<br />Egy paleósAnonymousnoreply@blogger.com