tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post1560025790092652506..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: NarancslekvárElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-7354541964140333562012-08-11T17:00:26.406+02:002012-08-11T17:00:26.406+02:00Jól hangzik! Én most a rengeteg almánkkal viaskodo...Jól hangzik! Én most a rengeteg almánkkal viaskodom...Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-46883737143221202022012-08-11T16:24:58.149+02:002012-08-11T16:24:58.149+02:00Köszönöm, ki fogom próbálni ezt is. Közben találta...Köszönöm, ki fogom próbálni ezt is. Közben találtam egy befőzési technikát: a megtisztított, felezett barackkal megtömött üvegeket tepsibe raktam, és betettem a hideg sütőbe. 200 fokon 20 perc. Miután kiszedtem, pár percre fejre állítottam őket, aztán be a szárazdunsztba. Szépek és finomak lettek.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-14394843913404231222012-08-06T23:21:38.520+02:002012-08-06T23:21:38.520+02:00Kedves Bernadett! Amennyit tudsz, fagyassz le, mer...Kedves Bernadett! Amennyit tudsz, fagyassz le, mert akkor sokféleképpen felhasználhatod. Lekvárnak meg kéne hámozni, és max. 20% xylittel és kilónként 1/2 teáskanál agar-agarral beforralni. Nem kell hosszan, csak amíg csírátlanodik. Az üvegeket kell nagyon alaposan fertőtleníteni, abban áll a titok, hogy ne romoljon meg.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-67173319441546323452012-08-06T14:40:49.388+02:002012-08-06T14:40:49.388+02:00Elmira!
Érik az őszibarack. Annyi, hogy nem tudjuk...Elmira!<br />Érik az őszibarack. Annyi, hogy nem tudjuk megenni. Hogyan tegyem el télre?<br /><br />BernadettAnonymousnoreply@blogger.com