tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post1173163776404707822..comments2023-06-27T15:25:18.618+02:00Comments on Elmira paleo konyhája: Banános-mandulás muffinElmirahttp://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-29127319900497751672012-03-15T21:48:15.446+01:002012-03-15T21:48:15.446+01:00Kedves Piroska, nyugodtan használhatsz szódabikarb...Kedves Piroska, nyugodtan használhatsz szódabikarbónát sütőport helyett, abban nincs keményítő. Kb. a fele is elég belőle. Én is inkább azt használok, de néha sütőport is, a foszfát- és gluténmenteset. A szódabikarbóna tisztább szer.Elmirahttps://www.blogger.com/profile/14097970903815712918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-89443472550276919022012-03-15T13:21:04.629+01:002012-03-15T13:21:04.629+01:00Kedves Elmira!
Köszönöm a jobbnál jobb recepteket...Kedves Elmira!<br /><br />Köszönöm a jobbnál jobb recepteket! Én eddig gondolkodás nélkül beletettem a palao(nak gondolt) ételeinkbe a sütőport. Foszfátmentes bio sütőport használtam, de most néztem meg tüzetesebben, hogy tartalmaz kukoricakeményítőt is. Kutattam a neten, és nem találtam abszolút "tiszta" sütőport. Vagy kukoricakeményítő, vagy búzaliszt (még a gluténmentes sütőporban is!!!) van mindegyikben. Melyiket ajánlod? Vagy úgy vagyunk ezzel, hogy ennyitől még nagy baj nem lehet? Köszönöm ha megtisztelsz válaszoddal! Baráti öleléssel: PiroskaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3863281182712969433.post-75734827324757496792011-02-21T22:22:21.034+01:002011-02-21T22:22:21.034+01:00Megsütöttem ezt ma este, nagyon finom lett!:) A ba...Megsütöttem ezt ma este, nagyon finom lett!:) A banán feldobja, jó ötlet volt beletenni. Köszönjük a receptet!Anonymousnoreply@blogger.com